Van Der Kleijn Elektro in Den Haag

Intercom

Van Der Kleijn Elektro biedt de beste oplossing voor optimale deurcommunicatie – degelijk, duurzaam en tegen de laagste kosten.

Video- en intercominstallaties worden toegepast in entrees van appartementencomplexen, portieken of kantoren. De video-installaties geven een stukje toegevoegde waarde ten opzichte van de intercominstallaties omdat u kunt zien wie zich in de entree bevindt.

Van Der Kleijn Elektro heeft voor alles een oplossing. Of u nu in een bestaand complex een deur-intercomsysteem wilt plaatsen, voor een renovatieproject vervanging van het bestaande systeem nodig heeft of een geheel nieuw pand wilt voorzien van moderne deurcommunicatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij vervanging kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe systeem. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en is – als het vakkundig gebeurt – even duurzaam als nieuw aanleggen.

Alles is mogelijk

Deur communicatie voor

  • Woningbouw
  • VVE
  • Bedrijfsgebouwen


Video Intercom / Twee draads systemen

Intercom installatie met video is wel zo prettig, zo kunt u zien wie er voor de deur staat voordat u deze binnenlaat. Veel van de installaties die wij aanbieden zijn 2 draads systemen, hierdoor hoeft meestal bij het vervangen van de intercom systeem niet de bedrading vervangen te worden. Dit scheelt enorm in de kosten en kan dus voor zeer betaalbare prijzen worden uitgevoerd.

Van Der Kleijn Elektro regelt het allemaal. Waarbij wij door onze scherpe inkoop en onze goede neus voor besparing op de installatie, u een topkwaliteit installatie tegen een lage prijs kunnen bieden.