Van Der Kleijn Elektro in Den Haag

Inbraakbeveiliging

Uw gebouw en spullen optimaal beschermd

Een veilige woon- en werkomgeving creëren in uw gebouw lijkt vanzelfsprekend. Het vergt expertise om uw mensen en gebouw te beschermen tegen onveilige situaties. Gebouwen die voorzien zijn van goede beveiligingsinstallaties, zijn minder vaak doelwit van inbraken.

Om uw gebouw en inventaris optimaal te beschermen tegen inbraak, kunt u niet zonder een goede inbraakbeveiliging. Van Der Kleijn Elektro levert, installeert en onderhoud installaties op het gebied van beveiliging en telematica door heel Nederland. Dit doen wij voor kantoren, retail en woningen.

Beveiliging

Wij zijn een BORG gecertificeerd installatiebedrijf. U bent daardoor altijd verzekerd van deskundige plaatsing van inbraakbeveiligingssystemen. Samen met u brengen wij uw behoefte op het gebied van veiligheid in kaart. Op basis van een risicoanalyse maken wij een passend beveiligingsplan en brengen wij het uitvoeren van de benodigde installatie- en onderhoudswerkzaamheden in kaart. Deze kan bijvoorbeeld bestaan uit een inbraakalarminstallatie, alarminstallatie, een camerasysteem of toegangscontrole.

Actuele kennis over wet- en regelgeving

Door onze technici continu intern op te leiden zorgen wij ervoor dat iedereen op de hoogte is en blijft van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van (digitale) beveiliging, toegepaste producten en noviteiten binnen ons vakgebied. Wij staan graag voor u klaar voor een advies op maat.

Beveiliging voor alle branches

Wij leveren beveiligingsinstallaties voor diverse sectoren:

  1. Commerciële bedrijven
  2. Overheid (politie, gemeenten, provincies, scholengemeenschappen)
  3. Midden- en kleinbedrijf
  4. Retail
  5. Particulieren

Wat doen wij voor uw veiligheid

  1. Inbraakbeveiliging
  2. Camerasystemen
  3. Toegangscontrole