Van Der Kleijn Elektro in Den Haag

Brandbeveiliging

Voorkomen van brand is beter dan genezen

Wist u dat 80% van de bedrijven, die de brandpreventie niet op orde heeft failliet gaat na een brand? Niet vanwege de brand op zich. Wel doordat het bedrijf klanten verliest vanwege de brandschade in de periode dat de bedrijfsvoering stil ligt. Door het plaatsen van brandmeldinstallaties, zoals rook-en brandmelders, wordt een brand al snel gedetecteerd. Zorg dus dat uw bedrijf brandveilig is.

Brandbeveiliging biedt een veilige omgeving

Een goede branddetectie en ontruimingsinstallatie zijn noodzakelijk om iedereen een veilige omgeving te bieden. Elk gebouw is anders en heeft dus een eigen brandmeldsysteem of branddetectiesysteem nodig om het brandveilig te maken. Ook dient uw gebouw te voldoen aan alle wettelijke eisen. Redenen genoeg om met een expert op het gebied van brandbeveiliging en branddetectie om de tafel te zitten. Van Der Kleijn Elektro helpt u op weg met een brandveilig advies op maat.

In uw gebruikersvergunning die u van de gemeente en/of brandweer heeft ontvangen, staat een programma van eisen ( een PVE genoemd ). Een van de eisen zal zijn dat er een ontruimingsplan in uw organisatie aanwezig is. Bij een ontruimingsplan hoort een ontruimingsinstallatie. Naast de ontruimingsinstallatie kunt u er voor kiezen een brandmeldinstallatie te installeren.
Beide gecertificeerde systemen kunnen wij u leveren. Wij bieden u een volledig pakket, conform de norm NEN 2535. Uiteraard zorgen wij voor de jaarlijkse service en controle van uw installaties. Wij leveren de noodverlichting en vluchtrouteaanduidingen. U krijgt van ons een certificaat waarmee u aan de verzekering of gemeente kunt aantonen dat uw installaties voldoen aan de normen en eisen van deze tijd. Zodra de normen of eisen veranderen, informeren wij u daar tijdig over.

Wat bieden wij op het gebied van brandbeveiliging

  1. Preventie
  2. Detectie
  3. Brandmeldinstallaties
  4. Noodverlichting